dimarts, 31 de desembre del 2013

Decoració d'hivern

Ja fa unes setmanes que vam entrar a l'hivern i el Jan m'ha estat insistint en què encara teníem l'arbre de la tardor penjat a la porta la cuina.

Així que avui hi hem posat fil a l'agulla. Com que estem en èpoques nadalenques hem fet un arbre de Nadal.

Materials:

- Paper blanc
- Pintures
- Purpurina
- Pinzell
- Iron - fix per forrar-ho
- i les nostres mans i dits :)

Comencem fent un petit croquis amb llàpis de com serà l'arbre, per a no despistar-nos massa i a pintar-nos les mans amb força pintura verda. N'hem posat una de verd ford i l'altra que ja té purpurina, tot i que és bastant més clara.

És tot un aprenentatge utilitzar el pinzell amb una mà i resseguir-se l'altra, a part de la sensació "llafiscosa" de la pintura, a la qual, mica en mica en anem acostumant :)



Cadascú té una part de l'arbre segons el tamany de la mà. L'Ot la part superior (la més petita), el Jan i la mama la mitjana i el papa l'inferior ... a semblança de les postals que hem fet amb les empremtes dels dits :)





I com no podia faltar en les nostres manualitats nadalenques, molta purpurina !!!

Com que el pot rajava molt, hem decidit bufar-la per a escampar-la una mica més :)



I en paral·lel, hem començat a dibuixar i pintar el tronc amb llapis, que al final hem acabat amb una barreja de pintura daurada i platejada. La decoració ha estat feta amb les empremptes del dit (de la mama :)  I l'estrella, encara que no hagi quedat molt centrada, l'hem pintat amb pinzell, ja que el Jan ha dit que ens quedaria millor.

I com que estem en el darrer dia del 2013, hem aprofitat per a posar-hi els dos números de l'any.




I abans de penjar-ho ho hem forrat amb iron-fix perquè ens duri fins a la primavera :)

Bona entrada al 2014 per a tots !!!!






1 comentari :

  1. Molt bonic! I trobo que és una molt bona idea utilitzar l'espai de les portes per a exposar obres pictòriques! Molt feliç 2014. Petons

    ResponElimina

La teva opinió és molt benvinguda, moltes gràcies !!